Ρεφλεξολογία

ΡεφλεξολογίαΗ “Σχολή Κομμωτικής Aμάραντος”
πρωτοπορεί και δημιουργεί καταξιωμένους επαγγελματίες
σε πέντε νέες ειδικότητες
Nέα προγράμματα εκπαίδευσης.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗ

Η Εναλλακτική Κομμωτική είναι ένα νέο πρόγραμμα σπουδών, που εφαρμόζεται για πρώτη φορά και μόνο από την “Σχολή Κομμωτικής Αμάραντος”. Σκοπός αυτού του προγράμματος είναι να εκπαιδεύσει νέους Κομμωτές – μαθητές και Επαγγελματίες Κομμωτές, σε νέες ειδικότητες, ανοίγοντας επαγγελματικούς ορίζοντες, για να μπορούν να εφαρμόσουν τις εναλλακτικές θεραπείες μέσα στην Κομμωτική Τέχνη και να προσφέρουν στην πελάτισσα τους την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, την καλύτερη φροντίδα για τα μαλλιά και τα άκρα με τις πιο σύγχρονες και φυσικές μεθόδους.

OLISTIC HEAD RELAX MASSAGE for Hair Stylists

ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΚΕΦΑΛΗΣ για Κομμωτές.
Η χαλάρωση είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την ομορφιά και την ευεξία κάθε ανθρώπου. Ο Κομμωτής μπορεί με λίγα λεπτά Μασάζ στο κεφάλι, να χαλαρώσει την πελάτισσα στην θέση του λουτήρα και να την βοηθήσει εάν έχει πονοκέφαλο-ημικρανία-άγχος. Οι γνώσεις που θα πάρουν όσοι ακολουθήσουν την ειδικότητα Ο.Χ.Μ.Κ. θα τους κάνει ξεχωριστούς στον χώρο τους. Ξεχωρίστε λοιπόν στον χώρο της κομμωτικής και γίνετε ειδικός στο ολιστικό χαλαρωτικό μασάζ κεφαλής!!!

ΚΟΣΤΟΣ: 100 ευρώ, ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 6 ώρες

SPA HAIR PROFESSIONAL

ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ SPA.
Μια νέα ειδικότητα που εξειδικεύει όσους εκπαιδευτούν, δίνοντας τις γνώσεις που χρειάζονται για να εφαρμόσουν φυσικές θεραπείες από φυτικά και θαλάσσια προιόντα με αποτελέσματα που έχουν αποδειχτεί επιστημονικά. Οι κομμωτές πλέον μπορούν να αντιμετωπίσουν:
Λιπαρότητα – Ξηρότητα – Απολέπιση τρίχας – Δερματίτιδες και άλλες καταστάσεις με την πιο φυσική μέθοδο.
Κερδίστε και εντυπωσιάστε τους πελάτες σας!!!
Ξεχωρίστε στο νέο σας ξεκίνημα με την πιο μοντέρνα ειδικότητα.

ΚΟΣΤΟΣ: 100 ευρώ, ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 6 ώρες

AROMATHERAPY for Hair Stylists

ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ για Κομμωτές.
Οι θεραπευτικές ιδιότητες των Αιθέριων Ελαίων είναι γνωστές εδώ και 2.000 χρόνια. Η 100% απορρόφηση τους από τους πόρους του δέρματος μπορεί να βοηθήσει και να να αντιμετωπιστούν καταστάσεις όπως Πονοκέφαλοι – Ημικρανίες – Ξηροδερμίες – Δερματίτιδες – Ψωρίαση – Τόνωση τρίχας – Πτώση μαλλιών κ.λ.π.
Ο Αρωματοθεραπευτής Κομμωτής θα έχει μια ξεχωριστή ειδικότητα τόσο για τους πελάτες του όσο και σαν επαγγελματίας, με κύρος και γνώσεις!!!

ΚΟΣΤΟΣ: 350 ευρώ, ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 15 ώρες

AROMATHERAPY for Tips Professionals

ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ για Τεχνίτες Άκρων.
Τα Αιθέρια Έλαια με τις εκατοντάδες θεραπευτικές ιδιότητες τους, μπορούν να βοηθήσουν όσους ασχολούνται και με την φροντίδα των χεριών και των ποδιών. Ειδικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Τεχνίτες Άκρων όπως, δερματίτιδες- ξηροδερμίες-μύκητες κ.λ.π, τώρα με την χρήση των Αιθέριων Ελαίων, μπορεί να έχουν οι πελάτες την φροντίδα που τους αξίζει, με σίγουρα και γρήγορα αποτελέσματα και χωρίς παρενέργειες. Απόλυτα φυσικά. Αποκτήστε ένα ξεχωριστό τίτλο και διακριθείτε. Γίνετε Αρωματοθεραπευτές Άκρων!!

ΚΟΣΤΟΣ: 200 ευρώ, ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 10 ώρες

*Η πρακτική εξάσκηση γίνεται σε ζωντανά μοντέλα

Εγγραφές κάθε μέρα, όλο τον χρόνο για Εκπαίδευση και Μετεκπαίδευση
Για πληροφορίες καλέστε στο 210 57 18 770
Αναγνωρισμένο από το Κράτος. Αρ. Αδείας Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. 2100026/2015